1. Oferta noastra nu este obligatorie.Pot apare schimbari in forma, marimea si greutatea plantelor, care pot fi acceptate in limite rezonabile.
  2. Prin comanda facta de client, acesta declara ca doreste sa cumpere bunurile comandate.
  3. Daca clientul comanda bunurile electronic, el va primi un raspuns de confirmare in maxim 48 de ore.
  4. Se va anunta clientul cu privire la termenul de livrare fie direct prin firma noastra, fie prin curier. In acest ultim caz programul de livrare va fi orientativ si se va lasa in seama curierului anuntul cu datele exacte de livrare.
  5. Daca se fac erori la comanda de catre client cu privire la tipul produsului, nu ne asumam returnarea produselor.
  6. Livrarea produselor se face numai dupa efectuarea platii de catre client.
  7. Clientul va manevra cu grija produsul si va respecta instructiunile de urmat, care vor fi tiparite si inserate in colet.
  8. Clientul are dreptul sa anuleze comanda in termen de 14 zile de la lansarea comenzii daca comanda nu a fost onorata pana atunci.
  9. Deteriorarile de frunze ale bambusilor produse la transport sunt normale si plantele isi vor reveni in curand dupa plantere. Deteriorarile majore (rupturi de trunchiuri, etc.) se vor verifica la primirea coletului si se vor fotografia pentru a fi impuse ca daune transportatorului.
  10. Evenimentele de forta majora (dezastre, etc.) ne exonereaza pe noi ca firma ce livreaza produse clientilor de orice obligatie financiara, conform legii.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre societatea Sibila Pal Com SRL si clientii sai, se va cauta o solutie amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de o instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul societatii noastre.

Reclamatiile si obiectiunile se primesc pe adrea noastra de E-mail : contact@bambusplante.ro

Garantii

Bambusul ete garantat 6 luni de la data livrarii daca s-au respectat instructiunile de plantare si daca bambusul a fost instalat in conditii favorabile plantei, conform paginii de descriere a speciei. Aceasta se va proba prin mijloace imagistice (foto-video).