Site-ul www.bambusplante.ro este proprietatea SC SIBILA PAL COM SRL, inregistrata in Bucuresti, str. Maria Tanase nr. 3, sector 4, identificată cu cod de înregistrare fiscală CIF RO 7726680 și înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/7155/1995, si va fi numita in continuare bambusplante.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Bambusplante.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

Bambusplante.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul bambusplante.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC SIBILA PAL COM SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre bambusplante.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC SIBILA PAL COM SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

  1. Dreptul de autor al SC SIBILA PAL COM SRL asupra informatiilor publicate in site

Continutul site-ului bambusplante.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC SIBILA PAL COM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC SIBILA PAL COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului bambusplante.ro numai in limitele metionate in prezentul document. SC SIBILA PAL COM SRL isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului, inclusiv specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

2. Comentariile utilizatorilor pe site-ul BambusPlante.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul BambusPlante.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC SIBILA PAL COM SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC SIBILA PAL COM SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC SIBILA PAL COM SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@bambusplante.ro

3. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul BambusPlante.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC SIBILA PAL COM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC SIBILA PAL COM SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BambusPlante.ro. SC SIBILA PAL COM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BambusPlante.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

4. Oferta noastra nu este obligatorie.Pot apare schimbari in forma, marimea si greutatea plantelor, care pot fi acceptate in limite rezonabile.

5. Prin comanda facta de client, acesta declara ca doreste sa cumpere bunurile comandate.

6. Daca clientul comanda bunurile electronic, el va primi un raspuns de confirmare in maxim 48 de ore.

7. Se va anunta clientul cu privire la termenul de livrare fie direct prin firma noastra, fie prin curier. In acest ultim caz programul de livrare va fi orientativ si se va lasa in seama curierului anuntul cu datele exacte de livrare.

8. Daca se fac erori la comanda de catre client cu privire la tipul produsului, nu ne asumam returnarea produselor.

9. Livrarea produselor se face numai dupa efectuarea platii de catre client.

10. Clientul va manevra cu grija produsul si va respecta instructiunile de urmat, care vor fi tiparite si inserate in colet.

11. Clientul are dreptul sa anuleze comanda in termen de 14 zile de la lansarea comenzii daca comanda nu a fost onorata pana atunci.

12. Deteriorarile de frunze ale bambusilor produse la transport sunt normale si plantele isi vor reveni in curand dupa plantere. Deteriorarile majore (rupturi de trunchiuri, etc.) se vor verifica la primirea coletului si se vor fotografia pentru a fi impuse ca daune transportatorului.

13. Evenimentele de forta majora (dezastre, etc.) ne exonereaza pe noi ca firma ce livreaza produse clientilor de orice obligatie financiara, conform legii.

14. Garantii

Bambusul ete garantat 6 luni de la data livrarii daca s-au respectat instructiunile de plantare si daca bambusul a fost instalat in conditii favorabile plantei, conform paginii de descriere a speciei. Aceasta se va proba prin mijloace imagistice (foto-video).

15. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BambusPlante.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Urban Shoestore, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Reclamatiile si obiectiunile se primesc pe adrea noastra de E-mail : contact@bambusplante.ro