SC SIBILA PAL COM SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC SIBILA PAL COM SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC SIBILA PAL COM SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bambusplante.ro.

SC SIBILA PAL COM SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul BambusPlante.ro sunt transmise pe cale electronica, SC SIBILA PAL COM SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC SIBILA PAL COM SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC SIBILA PAL COM SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC SIBILA PAL COM SRL nu furnizeaza adresa ta de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC SIBILA PAL COM SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere SC SIBILA PAL COM SRL sa iti confirme sau infirme prelucrarea datelelor tale personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere SC SIBILA PAL COM SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere SC SIBILA PAL COM SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale;
  • dreptul de a cere SC SIBILA PAL COM SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bambusplante.ro. SC SIBILA PAL COM SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC SIBILA PAL COM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC SIBILA PAL COM SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de BambusPlante.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor BambusPlante.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC SIBILA PAL COM SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul BambusPlante.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului BambusPlante.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

CINE ESTE RESPONSABIL DE PROCESAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA?

SC SIBILA PAL COM SRL (BambusPlante.ro ) este responsabil pentru colectarea datelor dumneavoastra.
Adresa noastra este: str. Maria Tanase nr. 3, sector 4, Bucuresti
Telefon: 0721322143
Email: contact@bambusplante.ro

CE DATE PERSONALE COLECTAM?

Formularele noastre de trimitere a comenzii sau returnare a produselor implica urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa postala, numar de telefon, data nasterii, numarul cardului de credit sau debit (PAN+CVV2) sau numarul contului(returnarea produsului). Colectam de asemenea informatii privind navigarea pe site.

IN CE SCOP PROCESAM DATELE PERSONALE?

Informatiile furnizate catre SC SIBILA PAL COM SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC SIBILA PAL COM SRL nu furnizeaza adresa ta de e-mail altor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
Scopurile privind procesarea datelor personale sunt:
-Gestionarea si derularea inregistrarii pe site-ul nostru. Mai exact completarea datelor personale ale clientului, adresa, dar si produsele vizualizate sau adaugate in cos. Noi apreciem clientii nostril de aceea incercam sa le oferim continut potrivit profilului sau.
-Gestionarea cumparaturilor online. Datele personale sunt utilizate pentru livrarea produselor dar si pentru a-l informa pe client prin intermediul postei electonice, despre situatia si statusul comenzii.
-Expedierea de date privind: promotii exclusive, reduceri, ultimele noutati, adaptate profilului clientului prin intermediul postei electronice (e-mail)
-Raspunsul la reclamatii sau intrebari (e-mail sau telefon)
-Emiterea documentelor care atesta cumpararea de produse de pe site: facture, bon fiscal(e-mail)

CAT TIMP PASTRAM DATELE?

SC SIBILA PAL COM SRL va tine datele personale, doar o perioada rezonabila (datele nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar si legal conform scopului pentru care au fost colectate) chiar daca clientul nu mai efectueaza cumparaturi pe site-ul nostru.

AVEM SAU NU DREPTUL SA PROCESAM DATELE?

SC SIBILA PAL COM SRL dispune de urmatoarele temeiuri legale privind prelucrarea datelor personale conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC SIBILA PAL COM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate.
Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau Comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC SIBILA PAL COM SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.
Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de mail: contact@bambusplante.ro puteti solicita sa vi se confirme/infirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de mail contact@bambusplante.ro va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz.

CUI PUTEM IMPARTASI DATELE TALE PERSONALE?

Fara consimtamantul dvs. noi nu vom oferim datele dvs. personale unor terti care efectueaza campanii de marketing.
Insa informatiile dvs. cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

DREPTURILE CLIENTULUI LEGATE DE DATELE PERSONALE?

Site-ul nostru utilizeaza tehnici avansate de Securitate privind informatia introdusa.
Garantam si asiguram raspunderea ca am luat toate masurile tehnice dar si organizatorice pentru a proteja datele personale, pentru a evita pierderea lor sau utilizarea de catre terti neconformi sau neautorizati. Drepturile clientului sunt:
Dreptul la acces
Dreptul la rectificare
Dreptul la eliminarea datelor /stergerea acestora din baza de date
Dreptul la limitare
Dreptul la portabilitate
Dreptul la opozitie
Dreptul de a depune o reclamatie (www.dataprotection.ro)

FOLOSIREA SITE-ULUI NOSTRU

Utilizatorii isi exprima acordul sa utilizeze site-ul intr-un mod adecvat, oferind informatii reale si exacte.
SC SIBILA PAL COM SRL isi rezerva dreptul de a face modificari pe care le considera necesare site-ului fara preaviz si poate schimba, sterge sau modifica continutul pe care il ofera, ca de exemplu aranjarea produselor in pagina sau situarea lor pe site.

PROPRIETATEA INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Toate drepturile de proprietate intelectuală și industrială asupra site-ului și a conținutul său, inclusiv, cu titlu de exemplu, imagini, video, desene, texte, grafică, sigle, pictograme, combinații de culori, structură, butoane, pe lângă platforma, denumiri comerciale, fotografii și desene industriale, precum și orice alte simboluri de uz industrial și comercial sunt proprietatea SC SIBILA PAL COM SRL.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Bambusplante.ro actioneaza prin intermediul unui terț, contractat pentru a furniza servicii de statistică. Acesta poate utiliza cookie-uri atunci când un utilizator navighează site-ul. Cookie-urile sunt fișiere pe care un server la trimite browserului, în scopul de a înregistra activitatea utilizatorilor în timpul navigării pe site.
Utilizarea cookie-urilor permite serverului site-ului să recunoască browserul web folosit de utilizator, în scopul de a simplifica experiența de navigare, permițând, de exemplu, accesul utilizatorilor care s-au înregistrat în prealabil, accesul la zonele, serviciile, promoțiile și concursurile rezervate exclusiv lor fără a fi nevoie să se înregistreze la fiecare vizită. De asemenea, sunt folosite pentru a măsura parametrii de audiență și trafic, monitorizând progresul și numărul de accesări
Fișierul cookie – date text nu foarte mari, trimise de către server și salvate de către aparatul terminal al Clientului (de obicei pe hard disk-ul calculatorului sau pe dispozitivul mobil). Pe acest drive se stochează informații, de care BambusPlante.ro poate avea nevoie pentru a se adapta la modalitatea de utilizare a acestuia de către Client și pentru a colecta date statistice privind site-ul de ex. date cu privire la paginile care au fost accesate, elementele descărcate și datele legate de denumirea domeniului furnizorului de internet sau țara de origine a vizitatorului, nestocând în principiu informații care permit identificarea Clientului, chiar dacă aceste informații uneori pot avea caracter de Date Personale, prin aceste date se atribuie anumite comportamente utilizatorului respectiv.
Fișierele cookies utilizate de catre BambusPlante.ro deservesc în special adaptării conținutului paginilor la preferințele Clientului precum și creșterii utilității și personalizării conținutului site-urilor.
Fișierele cookies utilizate în cadrul site-ului nu sunt dăunătoare nici pentru Client, nici pentru calculator/aparatul terminal folosit de Client. Pe site-ul nostru sunt utilizate două tipuri de fișiere cookies: de sesiune, care rămân pe calculator sau dispozitivul mobil al utilizatorului până la deconectarea de pe pagina de internet sau închiderea programului (motorului de căutare) și fixe, care rămân în terminalul utilizatorului pe perioada stabilită în parametrii fișierelor cookies sau până la momentul ștergerii manuale a acestora de către utilizator.